MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Småting
(30.01.05) Her er noen korte notiser fra forskjellige lag.
VETERAN
Per Helge Svensson har blitt ny oppmann for Veteran.
Laget skal i år spille i avdeling med Havdur, Hinna, Jarl, Madla og Tjensvoll.
NYANSATT: Per Helge skal holde styr på veteranene.
GUTTER 50
Gutter 50 vil møte Sola, SIF, Vardeneset, Vidar og Viking om vi forstår oppsettet fra RFK riktig. Hele oppsettet for den eldre garde finner man her!
A-LAGET
Vaulens åpningskamp i SR-serien ble avlyst, ny dato for kampen er ennå ikke satt. Er du interessert i lokalfotball og vil få en pekepinn på hvor lagene står kan du sjekke resultatene fra SR-serien her!
Vinterværet gjør også sitt til at A-laget søker alternative treningsmetoder. Nå har man en spinningsøkt i uken, samt at man på søndager trener en time i boblehallen på Stavanger stadion.
B-LAGET
B-laget har ambisjoner denne sesongen og trener to ganger i uken. På mandag sender Vaulen representanter til terminlistemøtet for 5. og 6. divisjonsklubbene på Viking stadion. Vi kommer selvsagt tilbake med kampprogrammet så raskt vi får det i hende.
UNGDOMSAVDELING
Vaulen jobber bra nedover i systemet og har en rekke spillere på krets- og sonelag. På lørdag var en rekke spillere i aktivitet på samlinger.
Sonelaget for 1991 spillerne hadde samling på Randaberg, Vaulen var representert med Morten Breivik og Taral Ø. Kleppa.
Kretslaget for 1990-generasjonen hadde samling på Madla lørdag, fra Vaulen stilte Espen Klette, Aleksander Surdal Nilsen og Magnus Kartevold.