MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Kriblingen har startet
(29.12.10) Mandag klokken 19.00 starter alvoret for A-laget, da går den første treningen av stabelen. Vi slo av en prat med trener Endre Tangen om den kommende sesongen.
I år skal Vaulen spille i 4. divisjon for første gang siden 2000, men strandguttene trapper ikke ned på treningsmengden for det om. "Treningstidene blir de samme som i år - mandag, onsdag, torsdag og fredag. Vi har bestilt Havørnhallen hver lørdag klokken 12.00 ut mars måned. Når vi
trener på lørdager utgår fredagstreningen," forklarer Tangen.
Snøen gjør at det nok blir en del alternativ trening i starten. "Jeg håper at det blir mest mulig fotballtreninger, men om det ikke går blir det nok en del alternativ trening som styrke og jogging."
Nye spillere?
Tross iherdige forsøk fra Vaulen.com beholder Endre Tangen pokerfjeset når vi spør om hvilke nye spillere som står på blokken. "Vil du ha navn!?!" utroper han. Ingen tvil om at kortene skal holdes skjult her altså. "Men, ja det kommer nye spillere på trening i januar. Ingen er klare ennå."
Tross nedrykk har det ikke vært spillerflukt fra Vaulen. Vi vet at det ble sendt brev på en rekke av Vaulens spillere, men lojaliteten er stor. "Marius Fossmark er klar for Hinna, ellers så er Anders Dale usikker på videre satsing. Så vi skal slå bra fra oss neste år."
Fortsetter Thomas?
Thomas Idsø er nå tilbake for fullt som spiller etter skade og han har vurdert å slutte som assistent-trener, men ingenting er klart her.
"Thomas vil bli en fantastisk forsterkning på fotballbanen i 2011 og kanskje vil han være assistent neste år også."
COMEBACK KID: Å få Thomas Idsø tilbake etter sin alvorlige skade var som å få en ny spiller til klubben. Om han fortsetter som assistent er ennå usikkert.
Demper ikke forventningene
Vaulen har blitt hauset opp av de såkalte fotballekspertene, men Endre Tangen prøver ikke å dempe favorittstempelet for det om. "Vi skal kjempe om opprykk. Jeg er enig med ekspertene," humrer Tangen.
Tøff matching
Vaulen har avtalt en rekke treningskamper mot bedre rankede lag.
Vaulens kamper i vinter: 28.01 Brodd (B), 11.02 Vardeneset (B), 17.02 Hinna (B), 26.02 Buøy (B), 03.03 Frøyland (B), 10.03 Stavanger (B).
ORANGUTANGEN: Endre Tangen har blant annet skaffet treningskamp mot gamleklubben SIF.