MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST


Tilbake på feltet
(29.07.19) A-laget var mandag så smått tilbake i trening, riktignok med en del ferieforfall. For å få spillle seks mot seks deltok også den aldrende treneren Jarle Eike.
A-laget har nå treningskamp om ni dager, mens serien sparkes i gang om to uker.


Lie gjør comeback
Blant spillerne som deltok var Daniel Lie (32). Spissen tok pause etter forrige sesong, men skal nå satse igjen. Forrige sesong var Daniel vår beste spiller og han ble toppscorer både i 2017 og 2018.
Etter å ha mistet Sisco Mick og Erlend Høllen Sjøen i sommer vil dette bli en viktig brikke i å kvalifisere seg for NM-plass i 2020!
Sivert Erland har også blitt klar i sommer etter ett år i militæret, han vil være tilbake fra ferie neste uke.


Gammel bekjent prøver seg
Morten Fløtre Solheim trente også med A-laget i kveld. 23-åringen er vaulengutt som var innom Viking på aldersbestemt. Som juniorspiller ble han hentet opp på A-laget i 2015 og fikk fire kamper i 3. divisjon før han dro til studier i Arendal.
I vinter var han faktisk og så på treningskampen mot Hisøy i nettopp Arendal. Her fortalte han oss at han ønsket å gjøre comeback når han nå returnerer til Stavanger.
Morten står faktisk ennå registrert som vaulenspiller, men skal ha spilt studentfotball de siste årene.
Fløtre Solheim scoret ti seriemål for juniorlaget på en halv sesong i 2015 og er en spiss med en ekstremt presis labb når han får rom.
En funfact om Morten er at han er søskenbarnet til artisten Iselin Solheim som har vokalen på Alan Walkers "Faded", megahiten har 2,5-milliarder avspillinger bare på Youtube!


Tilbake etter brudd
Et annet hyggelig gjensyn på mandagsøkta var Morten Nygård. Midtbanespilleren påførte seg selv en av de underligste skadene vi har opplevd gjennom snart 20 år med drifting av Vaulen Beachboys. Mot Ålgård 9. mai ble han nemlig utvist etter to gule kort på få minutter. Begge korta var av den billige sorten og i frustrasjon på vei mot garderoben sparket unge Nygård til bossdunken som står bak det ene målet. Resultat - brukken fot og resten av vårsesongen spolert. Vi gleder oss over å ha den trofaste klubbspilleren tilbake på banen igjen!

Bilder fra kveldens økt


Foto: Vegard Ravndal.


Foto: Vegard Ravndal.

BILDER FRA VÅRSESONGEN
Gjennopplev vårsesongen i bilder. Trykk på lenkene i fet skrift.
Bildespesialer: Lura 2-2, Hisøy 1-1, Lura 5-2, Kåsen 5-3, Kopervik 0-3, Skjold 3-1, Ålgård 2-2, Vard 5-3, Åkra 0-7, Klepp 1-1, Haugesund 2 0-4, Varhaug 0-3, Frøyland 1-1.