MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Bra sesongstart av juniorlaget
(29.04.15) Etter å ha hentet inn trenerkompetanse fra Portugal har Vaulens juniorlag nå inntatt tabelltoppen etter at tre serierunder er spilt.
Målrettet arbeid under sesongforberedelsen bærer nå frukter og laget er ubeseiret i 2. divisjon avdeling 1 og ligger a poeng med Forus & Gausel som har noe bedre målforskjell.
Vaulen innledet sesongen med klar 1-4 seier borte mot erkerivalen Hinna og har siden slått Madla og Hana i de neste rundene.
THE SPECIAL ONE: Nelson Monteiro.
Hinnaseieren medførte at trener Nelson Monteiro ble genierklært og sammenlignes med andre Portugisiske trenerprofiler.
«I could get used to this» sier trener Nelson Monteiro etter å ha høstet ni poeng på tre kamper.
Neste kamp møter laget Våganes. Der har vi et bittert tap fra en treningskamp før sesongstart friskt i minne og guttene er instillt på at det skal revansjeres og at poenghøstingen skal fortsette. Kick-off mot Våganes er 6. mai kl 20:15. Alle hjemmesupportere som møter opp og støtter laget får kaffe i pausen!

Sverre Mo

BREDT GLIS: Mr. Nelson kan smile etter tre av tre mulige i serien. Nå sammenlignes han med Jose Mourinho, men vi går god for at han er noe hyggeligere!

NYE TRENINGSMETODER BÆRER FRUKTER? I 2014 var Vaulens juniorlag trolig det verste i fylket. Man maktet kun å stille syverlag og med seksten tap av seksten mulige i serien med 33-136 i målforskjell, ja da kan man nå trygt genierklære både den ene og den andre!