Bolla gjorde rent bord
(29.01.06) Bolla vant i helgen sin andre Stavanger Indoor-turnering av to mulige! Dermed leder laget også maratontabellen!
Ronny Hauge kommenterer til Vaulen Beachboys.
NYBAKTE MESTRE: Magne og Andi spiser bare boller fra Christiansen Bakeri & Konditori.
Bolla "toppa heile driden"
Så var det klart for månedens cup i Indoor Football igjen. Puljespillet startet på lørdagsmorgen klokken halv 9. Vi gikk igjennom uten å avgi poeng på de 4 kampene. Vi slapp inn litt for mange billige baklengs, men det gjør ikke noe så lenge en scorer mer enn motstanderen...
BOLLABESTIKKELSE: Ronny bestikker dommer Stefan Merenyi med bolla.
Søndagens cupspill ble spilt i Frøyhallen. I kvartfinalen vant vi lett hele 7-1. I semifinalen møtte vi et ultradefensivt lag som bestod av Vidar- og Buøy-spillere. Da dommeren blåste av for full tid stod det 0-0. Så da måtte vi ut i 3 minutters sudden death-spill. Heller ikke her klarte vi å bryte gjennom deres forsvarsmur, og da måtte det hele avgjøres på straffespark. Bolle-Magne var førstemann i ilden. Det viste seg at han var sikkerheten selv på straffe. Og da vår keeper Morten reddet mesterlig deres straffe, var vi klar for finalen.
LANGE DAGER: Keeper Morten Håheimsnes slapper av mellom slagene.
I finalen møtte vi Bandidos, som vi også spilte mot i forrige turnering. Vi fikk en drømmestart da Anders skjøt i vinkelen fra ca 10 meter. Vi hadde hele kontrollen, og rett før pause (finalen spilles i 2x10min), var Anders frempå igjen og la på til 2-0.
Vi visste at Bandidos ville presse oss høyt på banen, men de klarte ikke å skape de store sjansene før det gjenstod noen minutter. Da reduserte de til 2-1, men vi var nok nærmere 3 og 4 mål enn de var å utligne. Dette var vår andre turneringsseier i indoor-cupen på 2 forsøk...
Bolla-laget bestod av Morten Håheimsnes, Panzer-Magnar Birkeland, Ronny Hauge, Magne Christiansen, Thomas Idsø og Anders Idsø.
MUSKELSPILL: Magnar viste muskler gjennom hele turneringen.
BOLLATURBOEN: Ronny med klubbvimpelen de gir til alle motstanderlag.
BOLLA: Lagfoto av bollegjengen. Bak fra venstre - Thomas Idsø, Morten Håheimsnes, Ronny Hauge, Anders Idsø, Magne Christiansen. Foran Magnar Birkeland.