Tre strake tap for Vaulen G99
(28.09.12) Etter en god innledning på høstsesongen, var det duket for toppkamp mot Brodd på Midjord. Brodd var gode og vi slet med å holde følge, og det var ikke ufortjent at Brodd tilslutt vant 3-0. Rapportene fra kampen sier at guttene var mye mer med på notene utover i andre omgang, men at det ikke holdt helt inn.
Dermed var det bare å lade batteriene mot nok en viktig kamp mot Hinna 2. Kampen ble spilt på Vaulenbanen og Hinna 2 var forsterket med flere førstelagsspillere for anledningen. Det var ingen unnskyldning for "ikke å stå på perrongen når toget gikk". Gutta hadde så stor respekt for sine naboer lenger sør, at kamputfallet var gitt på forhånd. Hinna 2 gav seg ikke før det stod 0-6. All respekt til Hinna, men vi gav dem kampen og målene, og da er det ikke lett.
Vi var alle derfor veldig innstilt på å dra til Nærbø og vise hva som bodde i oss. Det skulle vise seg vanskeligere enn det vi trodde. Nærbø viste seg som et meget bra lag, hvor spesielt vår høyreside ble utfordret gang på gang. Vi vant de fleste av duellene, men ble overspilt bakover. Når vi i tillegg ikke klarte å omsette sjansene våre i mål, var det helt fortjent at Nærbø gikk til pause med en 2-0 ledelse. Fortsettelsen ble som første omgang, vi produserte sjanser men klarte ikke å score, mens Nærbø hadde 4-5 og scorte på 3 av dem. Dermed nok et fortjent tap, hvor stillingen tilslutt ble 5-1 til Nærbø. Målet vårt ble scoret av Martin Kvalsund. Våre to debutanter fra 2001 kullet, Chris Mannes og Ådne Bjelland, klarte seg meget godt, og det skal bli kjekt å følge disse fremover. Neste kamp er hjemme mot Mastra, som SKAL slås.