MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Keeperproblem for Vaulen
(28.06.20) A-lagets keeper Endre Lien sliter med muskelskader i begge leggene. Man skal være usikker på varigheten, men han går jevnlig til behandling hos kiropraktor.
Etter at Trym Landråk Gjerstad ble hentet av Ålgård i vinter står dermed A-laget nå uten keepere en stund på feltet.
Lien ble kåret til Årets Unge spiller i både 2017 og 2018 av supporterne.

Etter hva Vaulen Beachboys erfarer skal Endre inn i militæret i januar 2021.

Tippes på 10. plass
Vaulens første kamp i 4. divisjon er satt opp 7. august når man tar i mot Varhaug, men det er ikke ventet at regjeringa vil lempe på koronareglementet før man ser hvordan det har gått i løpet av sommerferien.

Den nye fotballpodkasten "Bredden" med utgangspunkt på Jæren tipper forøvrig Vaulen på en 10. plass nylig. Se podkasten her!

Fikk debut fra start
Gledelig var det også at Harald Nilsen Tangen fikk sin debut fra start i Eliteserien for Viking på lørdag. SIF-gutten er 2001-modell og spilte på samarbeidslaget Vaulen/SIF i noen sesonger. Vaulen nevnes også som tidligere klubb på den engelske (!) wikipedia-siden hans.

En tidligere A-lagsspiller, Ingvald Sandvik Halgunset, var uheldig i en treningskamp for Sandnes Ulf på fredag. Han ventes å være ute i flere måneder etter å ha fått kneskåla ut av posisjon.

I Viking sliter også strandgutten Yann-Erik de Lanlay med en lårskade han ikke blir kvitt.

Vaulenjenta Hanne Kogstad har måttet gi seg med satsninga for Klepp i Toppserien. Hun klarte ikke å kombinere en krevende jobbsituasjon med spill i Toppserien og er derfor ute av troppen som i fjor tok bronse.
STARTET I VAULEN: Vaulen J19 i 2007 med Hanne Kogstad som kaptein til høyre for keeper og storesøster Mari.