MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Ordaz tilbake i Vaulen
(29.04.06) Keeper Eric Ordaz er tilbake i Vaulen etter halvannen sesong i Viking junior.
Ordaz kommer i utgangspunktet på lån, han vil bli spilleklar til hjemmekampen mot Åkra 4. mai.
Attenåringen, som i år er russ, skal også få keepertrening av Erik Johannessen i Viking opptil to ganger i uken.
ERIC THE VIKING: Ordaz fra Viking til Vaulen.
Sisteårsjunioren har vært å regne som fjerdekeeper i Viking denne sesongen. Han har flere ganger sittet på benken for Viking reservene i 2. divisjon.
Viking juniors trenerteam Erik Fuglestad og Geir Lunde følger godt med på Vaulen og da de hørte om Tom Arne Bø Pedersens langtidsskade så de en sjanse til å gi Eric matching på et høyt nivå.
"Viking spurte om jeg var interessert i å gå til Vaulen tidligere i uken, de hadde snakket med Ole Søyland som var veldig positiv," forteller Ordaz.
Keeperen med franske aner kommer nå på sin første Vaulentrening mandag.
"Jeg trengte ikke lang tid på å bestemme meg. Torsdag avtalte jeg med Geir Lunde og Ole Søyland, nå er det bare papirarbeide som gjenstår."
Dermed får vi igjen se den überkule Ordaz-capsen på Vaulenkamp!
"Jepp! Den er garantert med," gliser keeperfantomet.
LYKKECAPSEN: Verdens flotteste caps vender tilbake til Vaulen.
Rutinert tross ung alder
Allerede 15 år og 99 dager gammel fikk Eric sin debut for Vaulen mellom stengene. Men det er ikke bare i mål han har imponert, Ordaz er nemlig også en briljant utespiller og har to mål på sine 18 A-lagskamper. I 2004-sesongen scorte han sådan mål for junior, C-, B og A-lag!
MÅLFARLIG KEEPER: Eric Ordaz' målteft får José Luis Chilavert til å virke som en novise. Her får han pizzaprisen i 2004 av André Simonsen etter å ha scoret mot Figgjo i serien!