MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Bekreftes til Ulf
(28.01.20) Stortalentet Matthias Røed Randeberg bekreftes nå til Sandnes Ulf.

MATTI: Matthias Røed Randeberg debuterte for A-laget i fjor sommer som 16-åring.

Det var i desember vi hørte at 16-åringen hadde takket muntlig ja til å spille for klubbens rekruttlag. Nå bekreftes overgangen av far Øystein Randaberg. "'Han har lenge vært klar for Sandnes Ulf og det er uavhengig av hva som skjer i Vaulen. Matthias ønsket å gå til Sandnes for å teste lykken der på rekruttlaget. Dermed blir det forhåpentligvis gjensyn med ham i seriekampene mellom Vaulen og Sandnes Ulf," forklarer Øystein.

Matthias ble i fjor toppscorer i G16 Elite fra sin offensive midtbaneposisjon. For A-laget ble det fem kamper og ett mål.
Han hospiterte også for Ulf og spilte for dem i Nasjonal serie sammen med Edvardas Kupsys.

PRØVER LYKKEN: Matthias Røed Randeberg til Sandnes Ulf.

Eiane vender hjem
Det er også klart at en annen 16-åring forlater Vaulen. Andreas Eiane spilte spiss for G16 forrige sesong, men drar nå hjem til moderklubben Hinna. Hurtigtoget fikk også to A-kamper for Vaulen.

TILBAKE I HINNA: Andreas Eiane er en spennede spiss med mye fart og et stort potensiale.

Danner samarbeidslag
Når vi snakker om unge spillere så er det klart at 2004-kullet denne sesongen vil samarbeide med Jarl. Selv om spillerne nå har meldt overgang til Jarl, vil laget gå under navnet "Jarl/Vaulen". Laget har allerede spilt en treningskamp da de slo Hinna 2-1 på Jarlabanen.