MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Tester spiller fra G16-laget
(28.01.18) Til torsdagens kamp mot Vidar 2 er det ventet at alle spillerne får 45 minutter hver.
Blant dem som vil få spilletid er G16-spilleren Oskar Sørebø Moe, som har vært med på en del økter i vinter og skal trene med A-laget minst en gang i uka fremover.
10.-klassingen skal være kreativ og svært godt teknisk skolert, men er naturligvis ennå litt lett i duellspillet.

VAULENS SVAR PÅ KYGO? Oskar (t.v) er ikke bare kreativ på banen, han lager også musikk på fritiden.

Var innom Viking
Oskar er fra Kristianslyst, men sognet til Kvalaberg skole og SK Jarl. Karrieren startet derfor for bruntrøyene hvor han var til 2016 da han ble hentet til Viking G14 som ble trent av en gammel kjenning i Gaute Schei.
I Viking hadde man seks-syv økter i uka og Oskar valgte foran 2017-sesongen å heller spille for Vaulen G15 og G16.
Da han i fjor høst var med i A-troppen borte mot Åkra var han ennå bare 14 år og klubben sparte noen kroner da man ennå kunne betale barnebilett for han på ferga!KUNNE HA TATT REKORDEN: Med 14 år, 11 måneder og 10 dager kunne Oskar ha blitt tidenes yngste A-lagsspiller benyttet i en seriekamp, men det ble med oppvarming mot Åkra. Her avbildet sammen med Vetle Steffensen i pausen.SPILLER FOR 2002-LAGET: Hans trener på aldersbestemt, Trond Røed, betegner Oskar som en spiller med sjeldent godt fotballhode for alderen. Forrige sesong startet han som spiss før han ble flyttet ned til offensiv midtbanespiller. I Viking var han faktisk listet opp som forsvarsspiller.