MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Alex årets spiller
(27.11.07) Yngstemann Alexander Surdal Nilsen har blitt stemt frem av fansen til årets spiller på Vaulen Beachboys.
Hele 271 stemmer kom inn i avstemming, av dem stemte hver femte mann på Alex!
1. ALEXANDER SURDAL NILSEN - 55 STEMMER
Alexander Surdal Nilsen har nettopp fylt 17 år har vært en sensasjon i sin første fulle sesong for A-laget. Vaulen har vel aldri hatt en bedre stall, men den unge driblekunstneren fikk spilletid i nesten alle kampene. Høyrekanten var også delaktig i at både B-laget og Junior 1 rykket opp.
Tross navnet er Alex aldri sur, men munter samtidig som han er seriøs i trening. Vi gratulerer Alexander med tittelen som årets spiller på Vaulen Beachboys!
2. THOMAS IDSØ - 23 STEMMER Thomas har igjen dominert på midtbanen for Vaulen. Han kom også høyt oppe på Stavanger Aftenblads kåring for beste 3. divisjonsspiller.
Thomas er nå blant lagets mest rutinerte spillere og passerte 200 kamper tidlig i sesongen.
2. TROND KENNETH KINDERVÅG - 23 STEMMER
Etter en trå start på sesongen med strekk på strekk løsnet det endelig for Trond. Er god både rettvendt og feilvendt. Det ble tilslutt 13 mål på Trond denne sesongen, men vi spår at han raskt kan score mye mer fremover.
4. ANDERS DALE - 18 STEMMER
33 åringen kom tilbake etter det stygge armbruddet på tampen av 2006-sesongen.
Krigeren vant viktige dueller på midten og var som vanlig uslåelig på hodet.
En viktig suksessfaktor for A-laget på lange borteturer er browniesboksen til Anders Jåtten.
5. MAGNE CHRISTIANSEN - 17 STEMMER
Årets toppscorer med 20 mål, fem av dem kom i seriekampen mot Bjerkreim! Det ser ut som om kampen om å spille på midten har skjerpet Magne enda mer, han var iallefall veldig god i høst.
6. ESPEN KLETTE - 14 STEMMER
Det er lett å glemme hvor ung Espen Klette er da han spiller med så storisk ro i Vaulens midtforsvar. Etter årets sesong ønsket Adeccoklubben Bryne se nærmere på han.
7. JARLE EIKE - 13 STEMMER
Kom tilbake fra Sandviken i sommer. Tross at han var dårlig trent og slet med et vondt kne gjorde han seg bemerket med sitt lure spill på midten.
8. ANDERS IDSØ - 12 STEMMER
Andi er A-lagets mest rutinerte i kamper og mål. Midtbanespilleren står nå på 266 kamper, dermed kan han nå topp ti listen på adelskalenderen neste sesong. Med sine 97 mål er han på delt fjerdeplass over mestscorende, men Arnt Sivertsen (186), Tord Løberg (132), Harald Øksnevad (107) og Inge Martin Hinna (97) var alle spisser... Denne sesongen scoret han ikke like mye, men han fikk testet sine allroundferdigheter da han ble plassert på venstreback i noen kamper!
9. ROBERT HOVLAND - 11 STEMMER
Robbie er som en god vin og blir bare bedre og bedre med årene. Spørsmålet mange stiller seg er om stopperen har spilt i feil posisjon hele karrieren? For når han flyttes opp på høyrekanten er det ingen som klarer å stoppe han.
10. RONNY HAUGE - 8 STEMMER
Ronny hadde fartet rundt om i mange klubber da han kom til Vaulen i 2003, men i Vaulen har "Guffen" funnet seg til rette. Spillerkarrieren er nå kanskje på hell, men har rykket opp i den sportslige ledelsen.