Juniorlaget klar for eliteserien
(27.09.07) Etter en tøff åpning hvor Vaulen fikk et mål i mot seg snudde vi kampen og vant fortjent 3 - 1 over Riska.
Alli åpnet målkontoen i første omgang ved å sette inn en stuss fra Espen Klette, som selv satte inn 2 - 1 målet på langt frispark fra Espen Knudsen.
BEST: Har gått fra seier til seier i år, man vant Vårcupen og kom til finalen i Vesterhavs Cup.
I midten av andre omgang fyrte Espen "Chris" Blaker inn 3 - 1 målet på retur fra en Joffa corner og roet med det kampen ned.
Riska var store og sterke, og hadde noen gode enkeltspillere, men hadde ikke samhandling som skal til for vinne mot et hard arbeidene Vaulen lag.
Anders var igjen solid i mål, Jostein Ballestad spilte meget bra den tiden han spilte - det samme gjorde Chris. Klaus leverte meget bra som stopper, og Magnus Torgersen spilte flott i andre omgang.
Vi har helt klart en solid tropp i år - selv med mange ute med skade er vi med god kondisjon istand til å løpe over motstandere i andre omgang. Veldig bra.
Både backrekka, midtbanen og angriperne hevet seg flere hakk i andre omgang.
Dette betyr at vi er 14 poeng allerede foran neste mulige opprykkskandidat og med 3 kamper igjen å spille er opprykket klart.
Dermed må en alvorlig satsning til for at Vaulen skal hevde seg neste år sammen med de beste juniorene i Rogaland - Viking 1, Bryne 1, Sandnes Ulf 1, Haugesund, Vidar osv.
Vi gleder oss til å være "underdog" i alle kampene neste år!