MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Jostein blir lagkamerat med Myggen
(28.08.10) Jostein Eidem skal være med å føre Lyn tilbake til norsk toppfotball.
Klubben ble slått konkurs i sommer og starter nå på nytt i 6. divisjon med frisk giv.
Laget fikk enorm hype da de stilte med de gamle storspillerne Steven Lustü og Jo Tessem i sin forrige hjemmekamp foran 2000 tilskuere.
Jostein Eidem er dermed tilbake i klubben han var et talent i som junior.
"Ja, det stemmer. Jeg signerte for Lyn tidligere denne uken," forteller Jostein til Vaulen Beachboys.
Spiller med stjerner
Oslogutten forlot Vaulen i sommer etter to sesonger i klubben. Nå blir det show å spille med gamle stjerner. "Jo Tessem og Steven Lustü spillte kun en engangskamp, men Tommy Berntsen er klar. Erik "Myggen" Mykland har signert, men er forventet seinere."
Lyn er en gammel storklubb og dem vil nok klatre mange divisjoner fremover. Mange vil være med på oppturen. "Det er mange som ønsker å spille for laget, men klubben er veldig klar på å beholde spillerne og egen identitet. Målet er så klart å rykke oppover i systemet de neste årene så får man etterhvert se hva som skjer videre."
Enorm interesse
6. divisjonsklubben vil trolig ha mellom 1000 og 2000 tilskuere på sine kamper.
"Støtte fra publikum og ønske om opprykk er det ihvertfall nok av, Bastionen vil jo aldri dø ut så det er alltid ekstra stor stemning på kampene."
Vaulen vil allikevel alltid ha en spesiell plass i hjertet til 25-åringen som fikk 44 kamper og 6 mål for klubben. "Jeg savner miljøet i Vaulen så mye at jeg legger meg med vaulendrakta og drømmer om gutta hver natt," humrer han.