Fortsetter å imponere
(27.05.05) Vaulens 15-års lag tok fredag ettermiddag imot Vidar, i en kamp som minnet om Liverpools fenomenale snuoperasjon i Champions League-finalen.
GUTTER 15: Sjekk tabellen her!
Vaulen fikk den verst tenkelige starten da Vidar gikk fortjent opp i 1-0 ledelse. Og verre skulle det bli for det bli for de oransje. For erkerivalen fra Lassa gikk senere opp i en komfortabel 2-0 ledelse. Frustrerte Vaulen-spillere trodde ikke sine egne øyne, men dette bestemte de seg for å gjøre noe med. En elegant corner fra Alexander S. Nilsen, ble skrudd inn mot bakre stolpe. Etter mye klabb og babb i feltet havnet ballen hos Espen Klette som dundret den i mål og jubelen utløste seg med et brak på Vaulenbanen. De oransje øynet nå håp om å skaffe seg tre viktige poeng og fikk virkelig blod på tann.
Vaulen vartet i store perioder av kampen opp til festspill, noe som også ga utelling. En ny lekker corner ble lagt av corner-spesialisten Alexander, som igjen ble skrudd inn på bakre stolpe. Der stod, som alltid en umarkert Espen Klette som enkelt kunne kontrollere inn sitt 2. mål for dagen. Sjokkerte Vidar-spillere måtte konstantere at de hadde gitt glipp på en sikker 2-0 ledelse. Nå var det virkelig Vaulen som førte an i kampen. De hadde mange sjanser til å komme seg i føring, men det var først ti minutter før slutt, at dommen kom til å falle.
En vinnerlysten Jonas Kartevoll, fikk lagt et perfekt innlegg på første stolpe. Der kom Torbjørn Ankerheim i full fart som så vidt fikk en touch på ballen. Ballen endte på utrolig vis bak Vidars keeper, og jubelen kunne virkelig slippes løs blant Vaulen-fansen. Ingen trodde det de så.
Vaulen hadde kommet fra å ligge under 0-2 til å lede 3-2 mot selveste Vidar, noe som også ble sluttresultatet. Selv forstod kaptein Magnus Kartevoll lite av det som hadde skjedd: ”Det er helt ubegripelig at vi faktisk vant. Jeg sliter fremdels med å skjønne det som skjedde,” sa en sjokkert Magnus til Vaulen Beachboys.