MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Nytt sosialt tiltak
(27.04.09) Vaulen Eldre har startet opp månedlige møter i klubbhuset.
De eldste Beachboys startet opp i januar og har hatt femten til tjue deltagere hver gang.
VAULEN ELDRE: Treffes siste tirsdag i måneden klokken tolv.
Vaulen Beachboys- redaksjonen var tilstede tirsdag 31. mars. Det var hyggelige to timer. Mange gode historier og mye mimring. Man hadde fått inn Svein Inge Thime til å holde foredrag om sitt fotballliv som toppdommer og sportsjournalist.
Seniorsjef Olav Clausen (nr. 2 på Vaulen's adelkalender) har tenkt å samle de gamle i mange år. Vidar, Brodd og Jarl gjør det samme. Vi har samlet en god gjeng, men her er plass til flere. Vi satser på å ha møte siste tirsdag i måneden kl 1200. Vi har sommerlukket i juni og juli, men har møter fra august til november. Det koster 20 kroner pr pers. Da får du kaffi, kaker (sponset av Tore K. Nybø) og en hyggestund med gamle venner. Med seg til å arrangere dette har han Kåre M.Torgrimsen som sekretær.
Vi ønsker altså alle interesserte velkommen tirsdag 28. april kl 1200 - 1400, og videre fremover.
Disse var tilstede på aprilmøte: Arne Thaule, Bjørn Fosse, Charles Th. Hein, Reidar Jakobsen, Arnold Egebakken, Harald Fjell, Odd Espedal, Harald Hestun, Arvid Kydland, Svein Inge Thime, Petter Halvorsen, Odd Tveit, Kåre M.Torgrimsen, Olav Clausen og Odd Jakobsen.