(27.04.07) Svein Øksnevad som trener Gutt 91 og -93 har kommet med oppdateringer.
Selv om det har blitt mange tap i innledningen ser Øksi fremgang.
ØKSI: Trener Svein Øksnevad.
Oppdatering fra Gutt-91
Vi seriedebuterte hjemme mot Sola, og slet oss til 1-0 seier, etter mange spolerte sjanser.
Deretter gikk turen til Egersund og EIK. I snøstorm med kun 12 spillere fikk vi en forferdelig start og lå under 3-0 etter 12 minutter. Fikk en til i trynet, og gikk til pause med 4-0 til EIK.
Fikk medstorm (Medvind blir et for svakt uttrykk) i 2. omgang, rokkerte en del på laget og holdt 0-0 i annen omgang.
Så i går, på Hinna Kunst, tok vi imot Bryne...
Fikk forfall fra keeper 2 timer før avspark, så da måtte Karli i mål. (backen vår...)
Hadde meget bange anelser før kampen, men gutta stod opp og trødde til skikkelig, selv om 3 spillere skiftet på å komme ut å springe på do... (Hadde alle vært hos Runar og spist jordbær???)
Vi gikk på et nytt tap 4-0, men tross alt stor fremgang fra kampen i Egersund.
Neste uke er det bortekamp mot Ålgård, og vi tror vel ikke det blir noe lettere (det er ingen lette kamper i  1.divisjon), men fortsetter vi fremgangen, så skal vi gi Ålgård skikkelig motstand.
Oppdatering fra Gutt 1993
Vi seriestartet borte mot Voll, på åkeren der ute på Jæren. (Forferdelig humpete bane.)
Lå under 2-0, reduserte til 1-2, det ble 3-1, så reduserte vi igjen, 2-3. Så vi kjørte på med alt vi hadde, og burde vel puttet både 1, 2 og kanskje 3 i denne perioden, men i stedet gikk det som det ofte går, 4-2 på en kontring, og det var det. Ros til guttene for 2. omgangen, og kjekt at Gabba (Vaulens hurtigste spiss?) fikk sitt første seriemål.
Så tok vi i mot EIK på mandag. Kort fortalt; tap 5-2. Allikevel ikke helsvart føler jeg. Ser en del tendenser som vi skal bygge videre på, og håper på vår første seier i 1. divisjon om ikke så altfor lenge!
Neste kamp er borte mot Ålgård på mandag.