MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Junior Vaulen
Vårcup
#
Lag
+/-
P
1
Riska
+8
9
2
Vaulen
+1
6
3
Hana
-4
3
4
Jarl
-5
0
Vaulen vant lokalderbyet
(28.03.04) Juniorene slo Jarl 2-1 i lagets siste kamp i Vårcupens gruppespill på lørdag. Dermed er laget videre til sluttspillet. Vaulen ble etter søndagens kamper puljetoer og vil dermed møte Havdur i 1/8-delsfinalen på tirsdag klokken 16.30 på Vaulenbanen.
Svein Øksnevad var fornøyd med kampen som han kalte en arbeidsseier. "Vi slet en del i første omgang og det var et uvant underlag med en ujevn grus."
"Det bedret seg en del etter pause, men vi fikk 0-1 i mot oss etter en misforståelse mellom Ømi og Helge keeper,  som kom inn i pausen for en NM-i-Squash- semifinaleklar-Ordaz, misforståelsen gjorde at spissen fikk en tå i mellom og ballen trillet inn nede ved stolpen..."
"Etter dette tok vi mer og mer over. Vi satte inn guttespiller Eivind Ankerheim på topp etter 5 minutt i 2. omgang, og Vaulens store spisstalent satte inn både 1-1 og 2-1. I tillegg hadde vi sjanser nok til både 3,4 og 5, men det ble med de 2. Helt på tampen hadde Helge en matchvinner-redning på en Jarl-kontring, som han fikk fistet til corner."
"Alt i alt en grei kamp, men vi sliter litt med å komme i gang i kampene. Kan nok være at de fleste er rimelige tunge av trening, og det er jo forsåvidt slik det skal være på denne tiden av året."
Nå er det bare å møte opp på tirsdag og støtte juniorlaget. "Vel møtt på tirsdag," avslutter Svein.