Kretsmestre nok en gang!
(26.10.04) Ingen over, ingen ved siden, ingen i nærheten faktisk! Vaulen C hentet i går hjem sitt tredje KM-gull på like mange år.
KM-sluttspillet var i år satt opp som gruppespill, dette skulle gjøre mesterskapet spennende til siste kamp, men i realiteten var det aldri noen tvil om hvor gullet skulle ende.
CISSA VIEW: Christian Lie om det tredje gullet.
Første kamp gikk mellom Figgjo 2 og POL 2, dette var en kamp Pol fikset greit og vant hele 8-2. Dermed var det duket for en meget viktig kamp på Stemmen, forrige mandag. Pol som hadde gått ca. 49 kamper uten tap skulle endelig møte overmakten fra Vaulen. Men Pol guttene var så sikre på seier at de hadde kake med i garderoben, Vaulen trener Frode Lima var veldig glad for at det var kake og ikke suppe polakkene skulle feire med etter kampen.
Selve kampen ble i realiteten aldri spennende, Vaulen tok tidlig ledelsen og ledet 2-0 ved pause etter mål av Erik Gysland og Eivind "Risholdt" Staurland.
I 2. omgang satte det taktiske geniet Frode Lima innpå Vaulens mest effektive spiller gjennom tidene. Vegard Ravndal kom inn og strakk seg så lang han var på en corner og headet inn 3-0. Pol reduserte til 3-1 før Vegard Ravndal satte den berømte spikeren i kisten til 4-1. Slutten av kampen bar preg av frustrerte polakker som tydeligvis ikke var vant til å tape. Men de klarte heldigvis å oppføre seg bedre enn andre proffisjonelle tapere.
Dermed ville Vaulen vinne KM dersom de klarte minst ett poeng hjemme mot Figgjo 2. Den kampen ble spillt på mandag, og her var det ingen tvil om hvor seieren skulle ende. Vaulen dominerte stort fra første spark på ballen og spørsmålet var bare hvor stor seieren skulle bli. Og for å ikke ydmyke Bjarne Berntsens Figgjo totalt stoppet mestrene på 5.
Det taktiske geniet bak laget, Frode Lima fikk æren av å sette inn det første målet på straffe. Så var det Vaulen Cs store spiller Vegard Ravndal som økte til 2-0 før pause. Vaulens 3. mål ble satt inn av evig unge Jone "Poddi" Olsen. Dette var vel kampens flotteste mål og etter scoringen sang publikum Poddi-sangen. "You are my Poddi, my only Poddi..."
Mot slutten var det duket for Staurland show. Årdals store sønn Eivind satte inn både 4 og 5-0.
Dermed kunne Vaulen nok en gang heve trofeet, og kalle seg for kretsens beste 7er lag. Og etter 3 KM-gull på rad legger nå Frode Lima inn en søknad som arvtaker for Ola By Rise i Rosenborg.

Vaulens Kretsmestere: Eirik Sunde, Kjetil Stensland, Erik Gysland, Tom Arne Bø Pedersen, Stian Lima, Eivind Staurland, Eirik Ekholdt, Vegard Ravndal, Knut Ravndal, Frode Lima, Vidar Skålevik, Jostein Jensen, Eric Ordaz, Jone Olsen og Christian Lie.

Cissa, Vaulen
C-LAGSPOSTER: Byens unge damer kan laste ned stort format av lagbilde ved å trykke her eller på bildet.