MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST


To i en smekk
(26.08.21) Joao Prates har signert to nye spillere før seriestart. Oskar Moe kjenner vi til fra 2018-sesongen, mens Jan Philip Beto Aartun fikk sin seniordebut i Sauda av selveste Ronny Hauge.

VENDER TILBAKE: Oskar Moe er spilleklar for Vaulen og kan få sitt comeback mot Vardeneset i kveld.

Var tidenes yngste
Oskar var et stortalent i Jarl som ble snappet opp av Viking i ung alder.
Den store treningsmengden i Viking var ikke noe for Oskar som i 2016 signerte for Vaulens guttelag.
Allerede som 14-åring i 2017 var han aktuell for A-laget da han satt på benken borte mot Åkra. Vinteren 2018 fikk han sin debut og han var da tidenes yngste vaulenspiller, en rekord som nylig ble slått.
I starten trente han bare med A-laget en gang i uken, men skulle få 16 kamper og 3 mål i sin debutsesong.
Før 2019-sesongen gikk han til Jarl for å spille med kompisene på juniorlaget der. Denne sesongen har ikke Jarl juniorlag og Oskar var uregistrert da Vaulen hentet han.
Oskar er en offensiv og kreativ spiller som kan bekle flere posisjoner, sist han var i Vaulen ble han brukt som kant, 10er og spiss.Oskar Sørebø Moe
Født: 27.10.2002
Tidligere klubber: Jarl og VikingFikk sin debut av Hauge

Jan Philip Aartun fikk sin seniordebut i ung alder for hjemklubben Sauda i 2016. Det var den tidligere Vaulen-nestoren Ronny Hauge som ga ham sin debut der. Han spilte for Sauda frem til 2019 da han flyttet til Stavanger. Ronny Hauge anbefalte han  signere for Vaulen, men isteden gikk han til Hinna hvor han spilte både for G19 og U20. Blant medspillerne den gangen var Henning Rimereit som nå er tilbake i Vaulen.
"Aartun er en kantspiller med mye fart og som er god med ball. Han jobber godt, men kan bli bedre defensivt. En ærlig spiller man kan stole på," er måten Ronny Hauge beskriver spilleren.

Jan Philip Beto Aartun
Født: 13.03.2001
Tidligere klubber: Sauda og Hinna