MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST


Bytter drakt
(26.08.19) Madlas unge kantspiller Jakob Kalvatn går til Vaulen for å ta ytterligere steg gjennom matching i seniorfotballen.
Syttenåringen signerte overgangspapirene etter mandagens trening.
Vaulen har et godt renomme når det kommer til å satse på unge spillere og har denne sesongen benyttet seg av sytten spillere som også kunne ha spilt på aldersbestemt.

Kjenner Ga
be fra før
Jakob Kalvatn startet i Viking og var der frem til 2017 da han byttet til Vidar i G15 Elite. De to siste sesongene har han spilt for Madla i elitedivisjonen, først for G16 og denne sesongen G19. I sommer satt han også på benken for A-laget i 3. divisjonskampen mot Bryne 2.

"Jakob er en talentfull høyrekant med gode ferdigheter, og øye for mål," beskriver trener Jarle Eike.

Nysigneringen har kjennskap til Vaulen gjennom Gabriel Økland Retallack, de to vokste opp på Våland og gikk på samme skole. Kalvatn gikk riktignok på trinnet under Økland Retallack da han er 2002-modell.

KJENNSKAP SIDEN BARNDOMMEN: Det var under juniorkampen mellom Madla og Vaulen i vår at Jakob først ymtet frempå om at han kunne tenkt seg å spille seniorfotball i Vaulen.

Jakob har trent med Vaulen siden før sommerferien og har kjent på forholdene. Han tok avgjørelsen forrige uke, men spilte sin siste juniorkamp på søndag før han mandag ble vaulenspiller.

Fakta
Jakob Kalvatn
Født - 11. mars 2002
Tidligere klubber: Viking, Vidar og Madla


NY KANTSPILLER: Her ser vi Jakob i duell med Sisco Mick, en spiller han nå kanskje skal erstatte i Vaulen?