MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Strandgutter med stø kurs mot Adeccoligaen
(26.06.10) Det var vel ikke bare undertegnede som trodde Randaberg skulle få slite i 2. divisjon denne sesongen? Spådommene er gjort til skamme og de sorte og hvite leder nå 2. divisjon klart etter 25 av 30 mulige poeng.
Så hvorfor skriver vi om Randaberg på en nettside om Vaulen? Jo, på Randaberg finner vi tre spillere med fartstid hos de oransje. Espen Klette, Daniel Lie og Trond Kindervåg.
Får vi se vaulengutter i Adeccoligaen neste sesong?
UNG KAPTEIN: I sin siste sesong i Vaulen bar Espen Klette kapteinsbindet bare 18 år gammel. Her ser vi han danne stopperpar med Robert Hovland som kunne ha vært faren.
Hva er oppskriften?
Vaulen Beachboys har snakket med Espen Klette som har vært fast inventar i Randabergs forsvar denne sesongen. Randaberg har kun hatt syv baklengs denne sesongen, mye av æren går nok til krumtappen Klette som jevnt har fått 6'ere og 7'ere på spillerbørsen i avisen.
Vi ville vite hva som er suksessformelen. "Mye av grunnen til at der har gått så bra har vært at laget har framstått som et meget solid kollektiv."
"Knallhard jobbing, et solid press-spill og en enorm vilje har gjort sitt til at med har tattt såpass mye poeng."

KLETTEN: Espen Klette er ekte vaulengutt og spilte på A-laget fra 2006 til 2008. Han fikk 84 kamper og 4 mål. I sin seriedebut 16 år gammel kom han inn borte mot Åkra og fikk faktisk poeng i avisen.
Konkurranse om plassene
"Laget er jevnt og godt besatt på alle posisjoner. Det er også sterk konkurranse på de alle plasser og spillere på benken som kan gå inn å gjøre en bra jobb uten at vi svekkes. Et meget godt miljø må også trekkes frem," forteller 20-åringen.

Bergen neste stopp
Dessverre mister nok Randaberg sin gode spiller til høsten. "Det stemmer at jeg til høsten flytter til Bergen for å studere på NHH."
Det blir spennende å se hvem Espen skal spille for i Bergen. Selv har han ikke jobbet aktivt med å finne en ny klubb. "Jeg har ikke hatt noen kontakt med noen klubber i Bergen."
KINDER: Det var faktisk Robert Hovland og spillerne som oppdaget Trond Kindervåg. De var så imponert av hans spill for Tasta i Pol-turneringen at han ble lokket til Vaulen for 2007 sesongen. Her ble det 13 mål på 27 kamper tross store skadeproblemer. Han ble hentet til Vardeneset før Randaberg snappet han opp denne sesongen.
DANI: Daniel Lie er også oppforstret i Vaulen og var et stortalent som fikk sin debut 15 år gammel. Viking hentet han og han trente med A-laget under Tom Nordlie. I 2008 var han tilbake i oransj før han dro via Havørn til Randaberg.
Fire strandgutter møtes i 2. divisjon
Søndag spiller forøvrig Randaberg hjemme mot Vidar som også har en tidligere strandgutt i stallen, bautaen Sverre Gjuvsland.