MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Ny sjanse for Vaulen
(26.06.05) Mandag kveld klokken 19:00 spiller Vaulen på Sandnes stadion mot Sandnes Ulf 2.
Dommertrio er Kjell Høien (Eiger), Audun Frøyland (Frøyland) og Andres Krogedal (Ganddal).
Har imponert
Sandnes Ulf 2 har kanskje vært den største overraskelsen denne sesongen. Før kampen mot Vaulen ligger de på tredjeplass, to poeng bak SIF med en kamp mindre spilt.
Laget som ledes av Johan Selvig er en blanding av reserver på førstelaget og en gjeng spennede juniorer. Dog har slitasje på troppen i det siste gjort sitt til at laget har dalt litt i form i det siste. Sist ble det 5-1 tap mot Randaberg, da brukte man fem juniorer og to 16 åringer.
Til tross for å være Norges 8. største by så har man manglet et fotballag å samle seg rundt på Sandnes. Byens befolkning virker fornøyd med å reise til Stavanger eller Bryne for å se toppfotball. Man håper nå at Sandnes Ulf kan bli flaggskipet. Laget har nå etablert seg på øverste halvdel i 2. divisjon, men foreløpig kommer bare 200 av byens 57000 beboere på kampene!
Mange forfall
Troppen til Vaulen har krympet inn i det siste. Dagsland (EIK) og Henriksen (Brodd) har byttet klubber, Stian Lima (ankel) og Robert Hovland (lår) er langtidsskadde, mens Stein-Ivar Andersen har reist på ferie. I tillegg stod Anders Idsø, Magne Christiansen og Sverre Gjuvsland over mot Vigrestad i Rogalandscupen, men de er trolig tilbake nå.
CAPTAIN FANTASTIC: Kaptein Stein-Ivar Andersen har reist på ferie. Foto: Lars Kristian Aalgaard.