Junior 1 vant stort igjen
(26.04.07) Junior 1 fortsetter suksessen og feide over Eiger 5 - 1 i Egersund. Vi ledet 3 - 0 etter første omgang.
Eivind åpnet scoringsballet etter en fin flikk fra John Petter (Johnsen). 2 - 0 kom da Aleksander Surdal Nilsen (Alli) scoret sikkert etter corner på bakre stolpe fra Henrik Jelsa (Henna). Johsen øket selv til 3 - 0 etter glimrende angripspill som endte med en gjennombruddspasning fra Torbjørn Ankerheim (Tobbis) til Johnsen som scoret etter en elegant dragning foran keeper.
ALLI: Alexander Surdal Nilsen scoret to!
Etter pause skiftet vi litt på folk, tapte litt trykk på midtbanen og Eiger tok litt over. Imidlertid scoret Alli sikkert igjen etter hårreisende spill fra Eiger innen egen 16 meter. Eiger fikk et trøstemål etter svak markering av oss i bakre ledd, mens Simon Storebakken avsluttet scoringene rett før slutt med en sikker heading foran mål etter godt innlegg fra Alli.
Anders spilte igjen en god kamp i mål, spesielt utboksingene var det klasse over. Espen Klette spilte godt og hadde god kontroll i bakre ledd sammen med Simon. Bortsett fra endel tullefeil fra alle i bakre del, var forsvaret solid, og Eiger kom ikke til mange sjanser.
På midtbanen spilte Johnsen og Tobbis meget bra og Alli utmerket seg med gode innlegg fra høyre siden, god arbeidsinnsats og 2 viktige mål.
Fremme jobbet Eivind bra med mange tunge løp.
Imidlertid er det igjen laginnsatsen som må fremheves - årets junior 1 er en flott gjeng som jobber utrolig bra for hverandre.
Selvom Eiger hadde mange god enkeltspillere fungerte de ikke godt sammen, men det gjør vi!
TOPPER: Junior 1 topper serien med to storseire.
PS: Junior 2 skulle ha møtt Ålgård 3 på onsdag, men kampen ble utsatt. "Kampen vil bli spilt i juni isteden," forteller trener Ruben Johnsen.