MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Magga
B-laget er i form!
(26.04.06) Brodd 2 - Vaulen 2 2-5
Mål:
Christian Lyse
Ole Bjørn Bredesen
Ole Bjørn Bredesen
Thomas Nyland
Bernt E Næsse
Poeng:
5 Magnus Soland
4 Jonny Erga
3 Christian Lyse
2 Herman, Bøvis og Oli
1 Bernti og Nyland
Nok en kjempekamp ble gjennomført i går, og det meget unge og lovende laget rundspilte til tider Brodd.
Barnestjernen som ble nektet å skinne, Ole Bjørn Bredesen, skinner virkelig for tiden. To mål ble det på Oli i går.
Men de tre største stjernene denne gang var nok alikevel nok en gang Jonny Erga, i tillegg til a-lags stjernene Magnus Soland og Christian Lyse, med Oli som en god nummer 4, eller muligens 5.
Jonny hadde alt som var av målgivende passninger, mens Lyse var en konstant trussel på topp. Lyse har virkelig hatt godt av a-lags treningene og han stod fram som en virkelig klasse spiss i går.
Allerede etter 2 minutt lå den første ballen i mål, og knappe 5 minutt etter var Lyse på farten igjen og ble felt innenfor 16-meteren. Straffen satte Oli enkelt i mål. 
Beckham hadde flere farlige raid på venstresiden og skapte trøbbel for Brodd-forsvaret gang på gang. Og etter 30 minutt kom dagens perle. Jonny dro seg fint nedover langs krittet og la et perfekt innlegg til en umarkert Ole Bjørn Bredesen som satte ballen kontant i mål fra 16 meter. Noen vil nok si at innlegget var ferdig scoret, men det var en kjempeavslutning av en teknisk begavet Oli på hel volley.
Mot slutten av første omgang, spilte Jonny flott gjennom Lyse, Lyse la uselvisk
tilbake til Nyland som kom i hundre og bredsidet ballen i det tomme målet.
Vaulen gikk over til fem på midten i andre omgang, dette for å sikre de 3 poengene. Dette viste seg å være et vellykket grep av trenerteamet. Laget kontrollerte inn, og økte ledelsen på et presist corner fra Johnny. Inne foran mål dukket Bernti opp og tuppet ballen i mål. Den ellers så inneffektive Bernti var strålende fornøyd med å endelig komme på scoringslisten igjen.
BERNTI: Bernti sparer alle målene til kamp...
Brodd gjorde et forsøk på å komme inn i kampen igjen og la litt press på Vaulen mot slutten. Men et fantastisk forsvar anført av en meget god Herman og en minst like solid Bøvis stod i mot.
B-laget tar ein velfortjen trenings pause i dag, og satse på ein liten økt i mårrå i a-lagets treningstid, dersom de ska trene på gress. Men det kommet jeg tilbake til, når jeg har snakket med Crouchi Ravndal.
Cissa