MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST


Vinterens kampprogram
(26.01.22) A-laget har satt opp en rekke treningskamper frem mot seriestarten 22. april.
Det meste er klart, men man jakter også en motstander til generalprøven rett før eller etter påskeferien.

Torsdag 3. februar Vaulen A - Vaulen B 19:30 Vaulenbanen
Prestisjetungt internoppgjør mellom senioravdelingens to elleverlag. Disse to lagene legger jo opp til et nærmere samarbeid fremover, noe som var en vinneroppskrift da man tok hjem pokalene i Polturneringa.

Mandag 7. februar Ganddal - Vaulen 20:00 Ganddalbanen (KG2)
Fin test for å se an nivået på 5. divisjon da Ganddal vil spille i 5. divisjon avdeling 2 i 2022. Forrige sesong endte Ganddal på 2. plass bak Forus & Gausel som rykket opp til 4. divisjon.

Torsdag 10. februar Klepp - Vaulen 20:00 Klepp stadion
Her skrur man opp nivået enda et hakk. Klepp spiller nemlig i 4. divisjon og havnet på en fin-fin 7. plass forrige sesong.

Tirsdag 22. februar Midtbygdens - Vaulen TBA Tau stadion
Klokkeslettet er ikke helt satt her. Midtbygden vil spille i Vaulens avdeling kommende sesong og regnes blant topplagene da dem forrige sesong endte på 3. plass. MIL har to målfarlige spillere i Samuel Jøssang Spørkel og Asgeir Austigard som forrige sesong delte toppscorertittelen i 5. divisjon avdeling 3 sammen med VBK 2s Steffen Klemetsen Jakobsen.

Torsdag 3. mars Vaulen - Buøy 19:30 Vaulenbanen
Buøy er nok et lag man også vil møte i serien senere i år. Forrige sesong endte dem på 5. plass. Se opp for dyktige spillere som André Talge og Daniel Berntsen. Talge har en fortid fra høyere divisjoner med Madla, mens Berntsen jo er en Vidar-legende.

Torsdag 10. mars Vaulen - Vidar 2 19:30 Vaulenbanen
Vidar 2 spiller i 4. divisjon. Vi husker dem slet i bunnen av Vaulens avdeling i fjor, men på senhøsten mobiliserte de nok til å klatre til sikker grunn med en 10. plass. Vidars rekruttlag rykket opp til 4. divisjon i 2017.

Torsdag 17. mars Ålgård - Vaulen 19:00 Nye Ålgård stadion
Vaulen forventer tøff motstand her da Ålgård forrige sesong endte på 6. plass i 4. divisjon. Amar Kotlica ble toppscorer for dem forrige sesong, men han er jo nå i Vaulen. ÅFK har i vinter hentet den dyktige keeperen Marius Halvorsen fra Sola.

Tirsdag 22. mars Internkamp 18:30 Vaulenbanen
Vaulen legger finpussen med en internkamp. Så får man se om man har nok spillere eller om man vil låne en håndfull fra B-laget?

Ikke fastsatt
Rett før eller rett etter påsken (uke 15) satser man på en treningskamp, men her må vi komme tilbake senere med mer informasjon.

Seriestarten er oppsatt til fredag 22. april borte mot Tjensvoll. Hele terminlisten finner man her!