MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Tredje unggutten offisielt klar
(26.01.18) Erlend Høllen Sjøen (17) er den tredje unge spilleren som nå kan bekreftes endelig klar for Vaulen.
Trenerne var i samtaler med disse unggutta (Mick, Randeberg og Høllen Sjøen) på senhøsten og har nå tilknyttet seg spillerne etter at de har overbevist på trening.
Erlend er en treningsvillig midtbanespiller som har vært med på samtlige økter i 2018.
Han kommer nå fra SIF hvor han i 2017 debuterte for A-laget dems i 5. divisjon.
Erlend er derimot fra Vaulen og det var her karrieren startet. Da samarbeidslaget med SIFs juniorlag ble lagt ned i forkant av forrige sesong bare fortsatte han på A-laget i 5. divisjon.

Gode treninger
Vaulen har tidligere i januar hentet to etablerte spillere i Ceu Lian Khar og Even Sandøy Nærum, med Sisco Mick, Idar Røed Randeberg og Erlend Høllen Sjøen er man dermed foreløpig oppe i fem signeringer.
Det kan behøves for etter sommeren i fjor slet man med få spillere. Til bortekampen mot Nærbø slet man med å stille lag og måtte hente inn Øystein Winsnes (45) fra C-laget og Kristoffer Muri fra bedriftsfotballen. Legg til at den fingerskadde keeperen Eric Ordaz startet som spiss forstår man at antallet spillere var begrenset.
I januar har man hatt over 20 spillere på trening. Det skal også være noen prøvespillere som har blitt testet.

HUSKER DU: Det var gøy da keeperen Eric Ordaz scoret som utespiller, men A-stallen må utvides. Da er det kjekt at man henter tilbake talentfulle vaulengutter.