Avsluttet med seier mot Hana
(25.10.07) En fantastisk sesong for junior 1 ble avsluttet med 2 - 1 seier over Hana på Vaulenbanen i går kveld.
Dette var en frisk og sjanserik kamp hvor Vaulen kontrollerte 1. omgang, men var heldige som ikke fikk mål mot seg i 2. omgang da vi ble til dels overkjørt av Hana.
Før pause spilte vi kanonbra fotball med mye bevegelse, mange pasninger og fine overganger. Vi vant stort sett alle duellene og fikk Hana helt bakpå. Det var fullt fortjent da Johnsen scoret på pasning fra Magnus Kartevold etter et glimrende angrep. Midtbanen kontrollerte og spesielt Jonas Kartevold var meget god i denne perioden.
I andre omgang begynte vi å tape duellene og kom skikkelig på hælene selv. Det var fortjent at Hana utlignet da et godt Hana angrep ble avsluttet med et flott skudd fra 18 meter som keeper Einar Dørheim ikke hadde mulighet å redde.
Helt i slutten fikk vi frispark omtrent på midtlinjen - Joffa sendte avgårde en lang ball rett mot mål som Jonas stusset bakover i en fin bue over keeper - og dermed 2-1 til oss.
Utenom de som er nevnt spilte også Magnus Torgersen en ny kjempekamp og er utrolig god for tiden!
Denne scoringen er symptomatisk på sesongen, som har vært helt fenomenal for oss. Vi vant Vårcupen på en heldig scoring helt i slutten, vi kom til finalen i Vesterhavscupen på ett mål mot Lynge-Uggeløse i seminfinalen, vi vant de jevne kampene mot Madla, Vardeneset, Bryne 2 og andre, som var viktige å vinne. Espen og Alli fra A-laget har vært gode å ha i bakhånd i noen kamper.
Dette viser hvor mye det bor i laget, som står på helt til slutt - har utrolig mye fotball i seg - og har trent målbevisst gjennom hele sesongen. De som er født i 1988 og 1989 har vært uvurderlige ledertyper i laget og vært toneangivende i viktige kamper. Men stammen i laget er første års junior spillere og har derfor 2 år igjen som junior. Det kan bli kjekt å følge med her fremover!