Gutter 50 i gang etter ferien
(25.08.05) Høstsesongen startet for gutter 50 på onsdag. Det var møte med Randaberg på Vaulenbanen.
Det er den våteste kampen som vi har spilt på mange år.
Randaberg mestret forholdene best, og gikk tidlig opp i 1-0 ledelse.Vaulen kom plutselig tilbake ved ett langskudd fra Harald som surfet i mål på den store pytten foran målet.
Deretter tok Randaberg over hele banespillet, og gikk raskt opp til 4-1 som var pauseresultatet.
Noe ufortjent, da vi hadde flere opplagte målsjanser, bl.a. to skudd i stengene fra Harald.
Etter en peptalk av Kistå i pausen, og litt endring av taktikken, gikk vi ut i hundre i annen omgang.
Men det skulle gå halve omgangen før vi reduserte til 2-4 ved John Sigve.
Med ca 5 min igjen å spille reduserte vi nok engang, ved Øivind Aske, og vi følte vi hadde dette inne.
Men Randaberg red stormen av, og kunne gå av banen som seierherrer.
Alle var enige om at feil lag vant.
Kampen ble også ett gjensyn med den gamle "kjempen" Arve Larsen.Til ikke å ha trent på ett par år, klarte han seg bra.
Kampen ble forøvrig myndig ledet av Kåre Torgrimsen, som så seg nødt til å gi ett gult kort til Randabergs Åge Bakke for en stygg stempling.
Neste kamp er bortekamp mot SandnesUlf neste onsdag.