MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST


Are legger opp
(25.07.13) En av Vaulen Beachboys' største profiler gir seg. Are Meling (snart 35 år) begynner å føle alderen tynge med skade etter skade, samtidig som han vil prioritere sin nyoppstartede familie.
Også Halil Husic gir seg på A-laget. Han har kommet inn på politihøyskolen i Kongsvinger. Ørjan Bergum forsvinner også til høsten for studier i Australia.
Fra før er det kjent at David Berg går til Vardeneset, mens Harald Nedreskår går til Jarl.

Tidligere tippeligatalent
Som 19-åring var Bremnesgutten Are Meling talent i Tippeligaen hos FK Haugesund. Deretter flyttet han til Stavanger hvor han dominerte lokalfotballen for bra klubber som Vidar, Hundvåg, SIF og Randaberg.
At han kom til Vaulen var veldig tilfeldig. Det var uvisst om han i det hele tatt kunne spille fotball igjen etter en alvorlig kneskade i Randaberg.
Folk trodde han hadde lagt opp da han plutselig dukket opp på en trening med Vaulen i 2007 og spurte om han kunne få være med.
Etter å ha trent seg tilbake i form var 2008-sesongen legendarisk med 26 mål! Noe som er sjette mest en Vaulenspiller har scoret på A-laget på en sesong gjennom historien.
Tilslutt ble det 58 mål på 144 kamper fordelt på syv sesonger for den lojale spilleren. Hadde det ikke vært for alle skadene hadde det nok blitt mye mer mål!Husic blir politi
Også Halil Husic gir seg på A-laget. Han har kommet inn på politihøyskolen i Kongsvinger.
25-åringen kom til Vaulen fra Suldal i 2011 og fikk 41 kamper og 4 mål.
Han var regnet som et av fylkets største talentene i sitt årskull, men også Halil har vært veldig skadeutsatt.
Med sin store innsats gjorde han aldri en dårlig kamp, selv om han ofte ble benyttet i uvante posisjoner.

Trener Kjetil Hundhammer har ingen store planer om å hente inn nye spillere i sommer, men det har iallefall vært snakk om en signering.