MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Se hvem som er tilbake på feltet!
(25.03.19) Et hyggelig gjensyn på mandagens økt da Alexander Nilsen Surdal var tilbake på feltet.
28-åringen har ikke sparket en ball siden november i fjor, men formen er god da han har trent til Ryfastløpet. "Alex blir viktig for oss. Han har trent godt i vinter, så touchet kommer nok sakte, men sikkert," forteller trener Jarle Eike.
Alexanders rutine kan bli viktig for en ung tropp som inneholder femten tenåringer og ti spillere som er over junioralder.
  • 16 av 25 spillere er egenproduserte.
  • Snittalder med Alex på laget er 21,2 år.

16 SEKUNDER: Alexander Nilsen Surdals mål mot Austrått i 2017 regnes som et av klubbens raskeste. 16 sekunder tok det fra dommeren blåste i gang kampen før ballen lå i mål.

Alex øyner nok også å ta igjen bestekompisen Henrik Jelsa på listen over målscorere i Vaulen. Med sin 45 mål ligger han åtte mål bak Jelsas 53 mål.
Med 192 kamper for Vaulen kan han også nå en milepæl innen kort tid.

ANVENDELIG: De siste sesongene har Alex ofte vært sett som kaptein og anker på midten. Nå har man solid dekning der slik at han fort kan bli å se i mer offensive roller.

Den anvendelige spilleren er forøvrig halvbror til Thomas Surdal Arnesen på A-laget. Da draktnummerne skulle deles ut lot han lillebroren få sin gamle nummer 10 drakt, selv tok han nummer 2. Nå er han nemlig i andre rekke..?

Ordi trente forrige uke
Forøvrig har A-laget også den rutinerte keeperen Eric Ordaz i bakhånd. Forrige uke deltok han på en trening. Ordaz jobber mye i vår og skal stille så ofte han kan. "Du kan si at Ordi holder seg i skyggene og er klar til å krige når sola går ned," humrer Eike.

VIKTIG MILJØSKAPER: Eric Ordaz tok også pause i høst, men er nå på vei tilbake. Keeperen har utrolige fem mål for A-laget, her feirer han en goal på Nærbø i 2017.