MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Vaulengutter delaktige i Bustersuksess
(25.11.03) Kompislaget Buster, som har røttene på Austrått deltok i Storm - Killerscup denne weekenden.
Turneringen går i Orrehallen. Her er både banen og målene litt større en vanlig håndballstørrelse. Lagene som deltar består for det meste av spillere fra diverse jærlag fra Brusand til Ganddal.
Buster har siden 1996 hatt med en rekke Vaulenprofiler.
NORAS: Den tidligere Vaulen-spilleren er nå Buster- og Austrått-trener.
Buster tapte semifinalen mot Ganddalskameratene. I puljespillet ble det en glimrende 2 plass.
Sado fra Ålgård ble slått i en dramatisk kvartfinale. På stillingen 2-1 til Buster skjøt en Sadospiller i stolpen, returen ble satt løst i mål. Men........vår eminente keeper, O`store Eia satte rolig ballen i spill, og "lurte" dommeren til å tro at det nevnte stolpeskuddet hadde vært i veggen bak mål og derfor dødball.
Her gikk sindige Ålgårdspillere helt ut av sitt gode skinn. Men Buster rodde seieren i land. Etter kampslutt kom arrangøren på banen. Alle i hallen hadde sett at den ballen ikke hadde vært bak mål men i stolpen. Winst og Eddi mente på sedvanlig "byassvis" at dømt er dømt.
Lagleder for Buster, Noras, tok en håndsopprekning om hvem som stemte for en straffekonk for å avgjøre hvilket lag som gikk videre.
Buster gikk for straffekonk. Har var det 3 fra hvert lag som skulle føre ballen fra midten og prøve å score akkurat som i Siddishallen.
Alle 3 fra hvert lag "gålla". Så bommet nummer 4 fra Sado, Winsten skulle avgjøre denne thrilleren. Helt rolig føring rett mot keeper, liten skuddfinte, keeper satt seg på "rauå", og Winsten hevet disse kraftige underarmene sine samtidig som han trillet ballen i mål til øredøvende jubel.
Så ble det full stopp i semifinalen. Her var vi en stund med i kampen på 1-1, men slapp inn 2 mål mot slutten til 1-3.
Nå er neste turnering med Buster i Figgjohallen 9 og 10 januar.
Buster vil her takke Vaulen for lånet av Bauni,Jone Holger,Eddi,Eia og Winst.
Det som er litt kult, når vi passerer Ganddal på vei sørover så kjører vi forbi Bygg-Kon. Noras er alltid med i romjulen når Team Bygg-Kon arrangerer turnering og selger Chuck Norrispølser.
Noras, spillende lagleder Buster (stiftet 1 januar 1978)

BUSTER ANNO 2003: Bra innsats i Storm - Killerscup!