MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Vil Vaulen mestre Mastra?
(24.05.04) Vaulen møter Mastra borte på torsdag i Rogalandscupen. Avspark er klokken 19.00.
Da Mastra spiller i 5. divisjon vil laget får fordel med to straffespark før kampen.
Hos Vaulen er keeper Tom Arne Bø Pedersen (bildet) nå tilbake på treningsfeltet. Tommen kom tilbake på onsdag sist uke etter studier i Bergen.
Jarle Eike som fikk seg en smell i hodet sist er nok klar igjen til denne kampen, men Kim Henriksen har problemer med et kne.
Mastra IL er sammenslåingsklubben til Åmøy, Rennesøy og Mosterøy, selve navnet fikk man foran 2001-sesongen.
Klubben har flotte idrettsanlegg og Viking har jo ofte reist hit foran sesongene for å få gode treningsforhold. Klubben driver også bra på ungdomssiden og har flere kretslagsspillere.
Mastra gjorde det bra i Rogalandscupen i fjor, i kvalifiseringsrunden i år slo man Tjensvoll 2-1.
Mastra har vært stabile i 5. divisjon i en del år nå, men etter sist sesong har man vært igjennom et generasjonsskifte. I starten av sesongen har man derfor spilt jevne kamper, men tapt på mangelen av rutine.
Ny trener for året er den tidligere spilleren Øyvind Lunde. 34 åringen som opprinnelig kommer fra Andenes, la opp foran denne sesongen grunnet kneproblemer
Trener Lundes viktigste brikke mot Vaulen er nok keeper Nils Petter Aksdal. Aksdal som representerer mye av rutinen på laget med sine 29 år, regnes nemlig som den desidert beste keeperen på dette nivået.
Kaptein Arild Finnesand båder gruer og gleder seg til oppgjøret. "Vi gruer oss litt til å møte topplaget i 3. divisjon, skal nok få kjørt oss, men vi slo ut Hundvåg i fjor."