MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Notiser
(24.01.06) # Rogalands Avis har en avstemming om hva slags lag som er byens toer etter Viking. Vaulen er blant kandidatene! Gå her for å stemme!
# Vaulen Junior 1 vil i vinter delta i Havørns vintercup. Vaulen møter Klepp 1, Havørn 1, Viking G16, Brodd og Bryne 2. Gå til  Havørns nettsider for oppsettet.
# I det siste har det vært mye debatt om kunstgress er heldig eller ei, en ny rapport fra Statens Forurensingstilsyn forteller at kunstgress ikke utgjør en helsefare.
# B-laget har som kjent fått en pulje med Dirdal, Fogn, Forsand, Hjelm, Hundvåg 2, Orstad, Storhaug og Tjensvoll. Nå har det blitt kalt inn til terminlistemøte på Viking stadion tirsdag 31. januar klokken 18.00. Forslag til spilleplan har blitt sendt ut til klubbene.
# Vaulens Tore K. Nybø var blant seks lokale dommere som ble hedret under dommerlaugets 60 års jubileum mandag kveld. Vi gratulerer!
# Det har blitt kalt inn tre Vaulenspillere til sonesamling for trinnet G14. De tre 92-modellene er midtbanespiller Yann Erik R de Lanlay, midtbanespiller Eivind Bø og midtstopper Mons Petter Jacobsen. Det skal også være kretssamling for G15, her har spissen Taral Ø Kleppa blitt kalt inn.