MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Årsrapport - C-laget
(24.01.05) Her følger årsrapporten for c-laget sesongen 2004.
VANT IGJEN: Mer å feire for Vegard og Frode i 2004!

Vaulen C - Sesongen 2004

Det ble ekte hattrick for Vaulen C i 2004-sesongen. For tredje år på rad ble klubbens flaggskip kretsmestre i 7’er fotball under ledelse av trener Frode Lima!
Kjernen i C-laget har ligget rundt 8-9 spillere som ble supplementert med spillere fra A- og B-lag ved behov.
Hele støtteapparatet fra A-laget var involvert! Fire oppmenn, to trenerne, materialforvalter og webmaster var alle å se i lagoppstillingen!
Serien i år var lenge mer spennende enn vanlig er for disse seiersvante herrene. Vidar 4 med knallhard trenerjustis ledet lenge, men i seriefinalen skjerpet et tent Vaulen-lag seg og vant 7-1 borte på Lassa!
I oktober fulgte KM-sluttspill mot Pol 2 og Figgjo 2 som hadde vunnet de to andre avdelingene.
Pol vant den første kampen mot Figgjo og ville tatt hjem gullet om de slo Vaulen i kamp nummer 2. Men Lima babes “gjer seg isje for ei halle me grove” og dunket til med 4-1 seier på Stemmen.
Dermed kunne man avgjøre det hjemme mot Figgjo. Uavgjort var nok, men man gjorde kort prosess og vant hele 5-0 i en overbevisende forestilling!
Siden starten i 1998 har C-laget nå spilt 100 kamper i serie og sluttspill. 78 kamper har blitt vunnet, 8 har endt likt, mens det har blitt 14 tap. 645 mål har blitt scoret, mens man har sluppet inn 277.
I tillegg til den sportslige suksessen har C-laget også et sosialt aspekt. Det tradisjonsrike julebordet har blitt en suksess. I år fikk pinnekjøttet bein å gå på i det nye klubbhuset ved lekegrinden, Vaulenbanen.
Utmerkelser 2004
Årets spiller: Tom Arne Bø Pedersen
Årets poengplukker: Eirik Ekholdt

Vi takker for sesongen og ser frem til nye gledesstunder i 2005!

SOLSKJÆR-LOSJEN: Lima og Eia feiret trippel-KM på Old Trafford i november. Her fikk de også impulser til årets julebord på c-laget.
GULLGUTTENE: Laget som tok det tredje kretsmesterskapet.