Brodd uten brodd
(23.11.06) På søndag spelte me kamp mod Brodd i Storhaughallen. Denne kampen må ha vært sesongens dårligste kamp te nå, me rota masse, kasta vekk ballen og slapp inn kjempeenkle mål. Tror de fleste av oss hadde vonne denne kampen lenge før me møtte i Storhaughallen og det ble spillet kraftig prega av.
Terje var vekkreiste denne helgå, så me hadde heller ingen te å holda oss i tøylene, kan fort bli møje tull når 12 damer / jenter møtes :) Forsvaret vårt som te vanligt e kjempesolid, fungerte ikkje i det heila tatt. Tror faktisk at me flytta oss møje
fortare i forsvar enn ka Broddspillerne kasta ballen i angrep. Dermed blei dår innimellom store rom og mye rot.
Kampen blei dømt av ein aspirant dommer, me bestemte oss på forhånd at me sko la han blåsa og ikkje kjefta eller kommentera dommeren. Stakkar, fekk nesten litt vondt av han, han tørde jo nesten ikkje å blåsa. I ein periode av fysste omgang så spelte Brodd me ein spiller for mye på banen :)
Elisabeth Hiller informerte sekretæriatet om det, men te ingen nytte. Ja ja, men vant kampen på ein vanvittig dårlige dag, med 33 - 10. Burde vell egentlig klart å scora minst 20 mer mål. Kan ikkje alltid ver på topp.
Greit jobba av adle sammen, men me vett at me kan møje bedre.
De som spilte: Randi, Siri, Trine F, Elisabeth H, Elisabeth F, Gro, Eirin, Lene, Gunni, Renate og Trine M