To uavgjorte for Vaulen G99
(23.10.12) Etter den fortjente seieren over Mastra var det duket for bortekamp mot Buøy på Hompen. Vi startet meget frisk og produserte et utall av sjanser, men uten å sette ballen i mål. Slik fortsatte 1 omgang med et markant press fra vår side og en haug med brente sjanser. Vi gikk til pausen med 1-1 i målprotokollen etter scoring av Idar R. Randeberg.
Resten av kampen fulgte samme spor, og etterhvert hadde vi ikke tall på hvor mange 100% sjanser vi klarte å misbruke. Vi var klart best kampen igjennom, men kampen endte uavgjort 2-2 etter nok et mål av Idar. Fin kamp av 2000 modellene Lars, Erlend H. Sjøen og Idar.

Dernest var det et av topplagene, Madla 2, som stod for tur på Vaulenbanen. Vi begynte kampen med et brak da Idar scoret etter kun et snaut minutt. Vi slapp Madla 2 litt inn i kampen igjen og de reduserte ut i omgangen. Dette så ut til å tenne gutta enda mer, og da Erlend H. Sjøen scoret og Sivert R. Erland ladet kanonen og brant til fra 20 meter utagbart for keeper, gikk vi til pause med 3-1 ledelse.
Når da Marcus Årsland la på til 4-1 så det ut til at seieren var sikret. Men Madla 2 kom tilbake og scoret noen fine mål etter meget bra spill. Resultatet ble da 4-4, noe som egentlig gjenspeilet kampen bra.
Da avslutter Vaulen G99 med siste bortekamp mot Vidar neste uke, hvor vi dårligst kan bli nr 4 på tabellen.