MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Vi følger utviklingen
(23.10.03) Vaulens nye klubbhus på Vaulenbanen har byggestart i november. Bygget på 270 kvadratmeter vil ha to etasjer. I første etasje ligger garderobene, mens andre etasje vil romme klubblokalene. Klubbhuset skal stå klart til neste års jubileum i Vaulen Vårcup, kommunen er ansvarlig for selve byggeprosessen.
Vaulen Beachboys vil følge utviklingen gjennom vinteren. Som bildet viser har arbeidet på marken ovenfor banen ikke startet ennå, men en arbeidsbrakke har blitt satt opp. Den skal brukes som provisorisk møtelokale for klubben frem til ferdigstillelsen.
Vaulen Beachboys har fått sett tegningene av klubbhuset.
1. etasje 
Første etasje har inngang fra østsiden. Når man kommer i inngangspartiet ligger hjemme- og bortegarderoben på hver sin side med tilhørende dusjer og WC, i midten ligger en komplett dommergarderobe. I tillegg er det også et teknisk rom og lager. Det finnes også en WC for publikum med inngang fra utsiden.
2. etasje 
Andre etasje har inngang på sørsiden, noe som er mulig grunnet den naturlige hellingen. Man kommer inn i en korridor med kjøkken, garderobe og WC på vestsiden, ned mot banen ligger klubbens storstue med stort vindu og terrasse mot banen. På nordsiden vil det ligge to kontorer og to lagerrom.
PS: Det gamle klubbhuset i Dalsetveien brukes fortiden til røykdykkingøvelser av brannvesenet og skal etter planen brennes ned.