MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST


Belaska er tilbake
(23.08.22) Amund Belaska satt på benken i sivil mot Vardeneset 2. Nå er det bekreftet at spissen er klar for ny innsats for de oransje etter å ha vært i militæret.
"Amund er hjemme igjen og blir som en ny spiller for oss," bekreftet Amar Kotlica til oss etter kampen.

21-åringen står ennå registrert som Vaulen-spiller, selv om det er to år siden forrige kamp.
"Det skal bli deilig å spille litt igjen," skriver Amund på Vaulen Beachboys' facebook.

Belaska kjente flere av vaulengutta fra før da han ankom fra Hinna høsten 2019. Da hadde han tidligere spilt sammen med 2000- og 2001-kullet på samarbeidslaget Vaulen hadde med SIF i 2016.

Amund spilte også aldersbestemt i Viking, men det var for Hinna han fikk sin seniordebut i 2017. Hans store anvendelighet ble nok kanskje hans svakhet i Hinna? Han valgte Vaulen for å få mer spilletid, da fortrinnsvis som spiss selv om han er like solid som stopper.

Med Belaska på laget høsten 2019 hadde Vaulen en meget sterk høstsesong hvor man oppnådde en lang rekke uten tap. Noe som både resulterte i NM-plass (for et NM som aldri ble arrangert), samt finalegull i Pol-turneringen.

2020-sesongen under ny trener i Joao Prates ble forkortet av korona, men han ble  utrolig nok toppscorer for Vaulen den sesongen med en scoring! En rekord som kommer til å stå i evig tid...

Belaska hadde en spennende tid i militæret hvor han jobbet for Nato på oppdrag i Litauen. Nå er han altså tilbake i Stavanger og klar for spill i Vaulen.
 
Fakta
Amund Belaska
Født: 05.04.2001
Tidligere klubber: Viking, SIF, Hinna

PAPARAZZI: Vår fotograf så Amund Belaska sittende på vaulenbenken i går. Her ble det mye fotballsnakk med kompisen Gabriel Økland Retallack.