MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Forsterker troppen med ny sisteskanse
(23.08.10) Juniorlaget har endelig fått hentet inn en keeper rapporterer Mons Jakobsen. Andreas Bjelland Eriksen har hatt en innholdsrik karriere hvor storspill i Viking og B-lagsspill for Vidar har vært blant høydepunktene.
Spilleren har tidligere trent med personlighter som Aslak Falch og Arild Østbø, og har flere ganger i løpet av sin periode i Viking blitt foretrukket som sisteskanse framfor dem.
På gata blir han omtalt som The man with the golden gloves, og det er ikke mange ballene han har plukket ut fra nettet i løpet av sin karriere. Backspill for Vidars B-lag har vært hverdagen for Bjelland Eriksen de siste to årene, men da Vaulen Jr. lokket med gull og grønne skoger var han ikke vond å be.
Bjelland Eriksen vil i kveld igjen ta på seg hanskene og fullføre sin første offisielle trening for Vaulen Jr. Onsdag 1. september vil han etter all sannsynlighet vokte buret i høstsesongens første kamp hjemme mot Riska på Vaulen Beach Arena. Da vil man få svar på om han igjen vil leve opp til sin legendestatus som mannen med de gylne hansker.
Andreas Bjelland Eriksen
Alder: 18 år
Sivilstatus: Singel, men på jakt
Tidligere klubber: Jarl, Viking, Vidar