Pangstart for Junior 1
(23.08.07) Junior 1 startet høstsesongen på en flott måte ved å vinne 9 – 1 over Ålgård 2.
Etter å ha trent bra hele sommer hadde vi god kontroll hele kampen og åpnet målkontoen allerede etter 5 minutt og scoret 4 i første omgang.
FREMDELES PÅ TOPP: Junior 1 leder fremdeles sin 2. divisjons pulje.
Målene kom jevnt og trutt, og selv om vi falt en del spillemessig i første omgang kom vi til målsjanser. I andre omgang øket vi tempo på ballen, spilte bedre og scoret 5 ganger.
De to debutantene – Espen ”Chris” Blaker og Axel ”Messi” Svihus spilte meget bra, og Axel imponerte med 2 flott mål og 3 fine målgivende pasninger.
De andre målene ble scoret av Henrik ”Henna” Jelsa (2), John Petter ”Johnsen” Gilje (2), Jonas ”Carew” Kartevold, Torbjørn ”Tobbis” Ankerheim og Espen ”Forus” Knudsen.
Det var forøvrig Espens første mål i Vaulen trøya – vi gratulerer!
Flere av spillerne spilte meget bra – Axel og Chris er nevnt – og i tillegg var Forus, Johnsen og Jonas meget bra i dag.