Sommerferie for juniorlaget
(23.06.06) Junior 1 spilte nylig 2-2 borte mot Buøy, trener Svein Øksnevad gir oss en oppdatering.
Er bare innom med et lite referat fra siste kampen før ferien.Vi var på Humpen og møtte Buøy.
Referatet trenger ikke bli så langt: Det ble 2-2. Greit nok, da kampen ble noe "rotete" fra vår side. Manglet en del spillere, og hadde med 7 stk 90-gutter, som kunne spille en omgang hver, pga sin kamp torsdag.
Kjekt bekjennskap både Pål og John Petter. John Petter spilte forøvrig nesten hele kampen, da han skulle på ferie fra torsdagen. Pål måtte dessverre ut med en magestrekk, så det ble en noe kort juniordebut, men viste på den tiden han spilte, at han kan klare seg meget vel på dette trinnet.
Pga de mange byttene, ble det mange nye konstellasjoner over hele banen, og det bar spillet, eller manglende sådan, preg av.
Vi tok ledelsen 1-0 ved Eivind (bildet). Buøy utliknet etter en bananklarering av Ømi, som var tilbake etter kyssesyken, og de tok også ledelsen 2-1.
Et av de få gode angrepene i 2 omgang, sluttet med flott innlegg fra Alli, til Joffa, som satte ballen enkelt i mål fra 5 meter.
Alli måtte forøvrig også ut med skade, etter en takling som ga gult kort, men som burde vært rødt! Ble stemplet akkurat i mellomrommet mellom støvel og leggskinn.
Kjære dommer: Til og med i VM får de rødt for sånt...
Apropos dommeren, så tror jeg han bør finne et nivå på sitt tempo. Dette var slakt. Like galt begge veier, så det er for så vidt greit, men det er frustrende for begge lags spillere, når en forseelse er frispark den ene veien, men ikke den andre. Sånt blir det unødvendig frustrasjon og hissige utbrudd av. Takk til begge lags spillere at ting ikke ble verre enn de ble. Det var ikke dommerens skyld i alle fall, at så ikke skjedde.
Alt i alt et rettferdig resultat, og vårsesongen sett under ett, ble en av de bedre med tap i første kamp, så 7 seirer på rad , før avslutningen med uavgjort.
Til slutt vil jeg ønske alle en god sommer, og velkommen tilbake over ferien.