MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Staal med jernmangel?
(23.06.04) Vaulen møter på torsdag Staal Jørpeland borte. Avspark inne på Strandalandet er 19.00.
Staal var ganske optimistiske foran denne sesongen, men skader og trenerbytte har gjort sitt til at Jørpelandslaget nå ligger nest sist på tabellen.
Sist manglet man åtte sentrale spillere, blant annet var Jøssang-brødrene, Sindre Fjelde og Trond Lyse ute. Det resulterte i at man måtte bruke flere juniorspillere, samt en oldboysspiller som la opp for 3-4 år siden. Resultatet ble 4-1 tap borte for tabelljumbo Riska.
Mot Vaulen kommer 3-4 av de faste tilbake og Staal vil da by på langt tøffere motstand.
Staal satser jo også på å få med seg Vaulens Arne Dalehaug til høstsesongen, det ryktes også om at ex-Beachboy Trond Rossemyr skal begynne å trene med Staal etter hvert.
Staal er også uten trener om dagen etter at klubben valgte å si opp kontrakten med Tony Knapp. I følge Strandbuen var det forskjellen i ambisjonsnivå hos spillere og trener som ble gnisningspunktet. Klubben er nå på jakt etter en ny trener. "Vi hadde tro på at han skulle tilføre klubben mye positivt. Tiden har derimot vist at det ikke har fungert helt slik vi trodde. Tony Knapp er kanskje for profesjonell for en liten 3. divisjonsklubb," forteller formann Jan Moe i Staal til Strandbuen.
Inntil videre vil sportslig leder Tor Finn Fjelde lede laget.