Treningsleir i Sauda
(23.04.07) Denne helgen var juniorlaget i Sauda på treningsleir.
Det ble en flott tur med gode sportslige resultat.
Lørdag morgen trente vi og kl. 13:00 på lørdag spilte Junior 1 mot Sauda A-lag og vant 2 – 1.
Kampen ble spilt på en meget bra grusbane i strålende sol.
Sauda tok ledelsen på et godt langskudd før pause og ledet etter en jevnspilt 1. omgang med vinden i ryggen.
I andre omgang tok Vaulen over, presset og det var fullt fortjent at Joffa satt straffen i mål etter at Nilsi hadde blitt felt etter en unødvendig takling innenfor 16-meteren.
Joffa hadde allerede på morgenen gitt klar beskjed om hvem som var best på straffe etter han vant straffekonkurransen på morgenen med 9 straffer på rad i mål!
Ca. 20 minutt før slutt driblet Henna seg inn mot 16 meteren og satte ballen utagbart i mål etter å ha mottatt en pasning fra Alli.
Banens beste denne gang var Magnus Torgersen som spilte nærmest prikkfritt på høyre back.
Espen Klette hadde full kontroll bak sammen med Tarald. John Petter regjerte på midtbanen samme med Espen Knudsen og Torbjørn Ankerheim i andre omgang. Meget god innsats.
Alli var en konstant trussel for Sauda forsvaret og Einar Dørheim hadde en meget god dag i mål.
Junior 1 som slo Saudas A-lag 2-1.
Søndag spilte 2 laget mot et sammensatt 16 års lag fra Sauda og vant 5 – 1.
Her utmerket Daniel Sætre seg med 2 fine mål, Henna med et herlig langskudd i krysset fra 23 meter, Joffa med en rolig scoring ved gjennomløp og Gustav med sin første scoring for Vaulen etter langskudd.
Axel Svihus jobbet knallhard og dominerte midtbanen så lenge kreftene holdt, men hele laget skal berømmes for god innsats.
Junior 2 slo et sammensatt 16-årslag fra Sauda.