MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Åpningskamp mot Bryne?
(23.02.07) Bryne har sagt seg villig til å spille åpningskamp på Vaulenbanen om banen blir klar neste uke. Torsdag 1. mars er den aktuelle datoen om alt skulle klaffe. Dersom det ikke går skal Bryne også være villige til å stille på en kamp etter påske.
ADECCOMOTSTAND? Blir kamp om banen klar.
Formann Tor Erik Hadland er jo bestekompis med Frode Olsen i Bryne og det er slik kontakten mellom klubbene har blitt opprettet. Viking var også aktuelle en stund, men de kunne ikke.
Om ikke det blir Brynekamp på torsdag, vil åpningskampen trolig bli Vaulen G-13 under Vaulen Vårcup på fredag.
Olsen har noe å bevise
Ryktene forteller at Frode Olsen skal spille venstreback for Bryne, mens Tor Erik Hadland skal spille svært offensiv høyreback på Vaulen... Den gamle keeperkjempen, Olsen, skal faktisk være en habil utespiller og har stående tilbud fra Brodd.
SPILLER HAN UTE? Frode Olsen her i mål for Viking mot Bryne. Nå kan han debutere som utespiller mot Vaulen!
Vaulenvennen Olsen
Frode Olsen er stor Vaulenvenn og har vært på en del kamper til jentelaget som Hadland trener. I fjor holdt han jo også keeperskole på Hetlandsbanen. Det var også Olsen som hjalp Vaulen å komme i kontakt med sørlandsfirmaet som la kunstgresset. Firmaet PST Sport drives jo av tidligere lagkamerater av Frode fra tiden i Start. Den tidligere landslagskeeperen var selv nede på Vaulenbanen søndag for å sjekke forholdene.
I Liverpool
Forøvrig er de to Lutonsupporterne Hadland og Olsen denne helgen i Liverpool for å se kampen mot Sheffield United. På lørdag skal Olsen snakke direkte via telefon på TV2 Zebras Sport og spill, Hadland har fått utfordringen fra Vaulen Beachboys om å skrike Vaulenske heiarop i bakgrunnen! Så stay tuned!
HEIA VAULEN (OG LUTON): Hadland skal "skabe" seg på TV2 Zebra i morgen. "Ja, det er klart. Skal brøle en hilsen," forteller Hadland via telefon fra Liverpool.