Juniorlaget i Danmark
(22.10.11) Juniorlaget spilte denne helgen en turnering i Danmark.
Der gikk det riktig så bra. Her er veien til finalen.
Startet med uavgjort i Danmark
(22.10.11) Juniorene startet med 1-1 mot Skrim fra Buskerud under cupen i Danmark.
Anders Pedersen scoret for de oransje.
"Det var ufortjent at Skrim tok poeng," forteller Morten Ommundsen.
Vaulen - Skrim 1-1
Sjanser 14-1
Cornere 10-0
Ballbesittelse: 70% - 30%
Klar for finalen
Juniorlaget slo danske Tornby IF 1-0 i sin andre kamp under Nørresundby og Løkken juniorcup. Dermed er man klar for finale klokken 16.30.
Målscorer mot danskene var Anders Pedersen.
Juniorlaget som trenes av Anders Idsø vant sin serie her hjemme suverent denne sesongen. 17 spillere er med på turen til Danmark. Blant dem er A-lagets keeper Mathias Paulsen.

Hentet hjem sølvet
Det ble finaletap mot Mysen for Vaulen junior nede i Danmark.
Klubbens fremtid tok ledelsen etter ti minutter med Morten Ommundsen (bildet over), men Mysen skapte balanse i regnskapet til pause etter mål av Mirza Basic.
I andre omgang var det kun et lag på banen. Mysen vant nemlig 5-1 etter mål fra Yngve Garseg, Bendik Molland, Even Tokerud og Thomas Grønlien.
Tross alt var det en god turnering fra Vaulens side. "Vi er fornøyd med å skaffe sølv i troféskapet," forteller Anders Idsø. "Nå har vi leid svømmehallen på senteret for oss selv. Spillerne og ikke minst trenerne ser frem til plasking og boblebad!"