MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Mediåkre på aldersbestemt
(22.06.10) Det er skolefri og seriepause for de fleste på aldersbestemt. Her er en kort oppsummering av prestasjonene til nå.
PS: I uthevet skrift finner man link til seriene.
Junior - Herrer
2 seire og 1 uavgjort og 6 tap. Laget ligger med det nederst i 2. divisjon. Etter storsatsing i 2008 med spill i eliten har juniorlaget hos Vaulen vært mest for "gøy" og spillerne har trent seg selv. 
Junior - Damer
7. plass av 10 lag, men har en del hengekamper å klatre på. 4 seire og 3 tap så langt for jentene som spiller syverfotball. De største jentetalentene går som regel til Hinna.
Gutter 16
Åttende og siste plass. 2 uavgjorte på 7 kamper er beholdningen. Men man har møtt sterke lag som Viking, Vidar og Sandnes Ulf. Nå blir det ny serie til høsten. William Eilertsen og Espen Gjøsund har vært aspiranter på A-laget de siste ukene.
Gutter 16 - syver
For at alle skal få et tilbud har man fått med et syverlag også, men dem har bare spilt tre kamper hvor alle har endt med tap.
Gutter 15
Som for G16 er dette en avsluttet serie, slik at det blir nye fargestifter til høsten. Her ble det 8. plass av 10 lag i 2. divisjon. 9 poeng på 9 kamper.
Gutter 14
5. plass i 2. divisjon, men godkjent poengfangst med 15 poeng på 9 kamper gir håp om klatring til høsten.
Gutter 13
6. plass i 1. divisjon. 2 seire, 2 uavgjorte og 5 tap. Godkjent i en tøff serie hvor Viking leder og Hinna ligger sist.
Jenter 13
Vaulen har store hull på jentesiden denne sesongen. Etter juniorlaget må man helt ned på jenter 13 for å finne lag. Laget ligger på en sterk 4. plass av 10 lag i 2. divisjon. 5 seire, 1 uavgjort og 4 tap er fasiten. Det gror godt under da Vaulen skole kom til finalen i skolecupen.