MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Idsø kalt opp på landslaget
(22.05.10) Anders Idsø reiser til Estland med landslaget i strandfotball til uken. "Det skulle opprinnelig vært en tre nasjoners turnering med Norge, Estland og Tyskland. Tyskland måtte trekke seg og derfor blir det tre treningskamper mellom Norge og Estland fra torsdag til søndag," forteller Anders til vaulen.com.
MED FLAGGET PÅ BRYSTET: Anders Idsø.
Det er tredje sesongen på rad at Anders er med på landslaget, men laget trener i Oslo så han er ikke selvskreven i troppen. "Hvor mye jeg skal være med er umulig å si, jeg trener tross alt ikke med gjengen i Oslo og derfor forventer jeg ingenting. Men ser for meg at det blir litt sandfotball i sommer, ja!"
Samlingen til helgen betyr at han går glipp av Vaulens neste kamp. "Det meste skjer jo i juli når vi har fotballferie i Vaulen, så det passer bra! Men jeg går glipp av varhaugkampen neste uke, ellers skal jeg ikke gå glipp av noen kamper..."
Anders kan dermed se frem til en rekke spennende utenlandsturer i sommer. "Det blir turneringer på rekke og rad i juli måned, VM kvalik i Bibione, Italia, pluss turneringer i Nederland og Spania."
SYKKELFANTOMENE: Anders Idsø (t.h) holder formen ved like i pinsehelga på sykkelen. Thomas Idsø (t.v) og Bjarte Rannestad skal forøvrig sykle Nordsjørittet 12. juni.