MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Møter Rosseland
(22.03.05) Vaulen har arrangert treningskamp mot 4. divisjonslaget Rosseland. "Det blir treningskamp på gras mot det ambisiøse Bryne-laget Rosseland antagelig 11. april," heter det fra a-lags hold.
ORANGE REVOLUSJON: Rosseland har identiske drakter med Vaulen!
Vaulen har også arrangert en treningskamp mot 2. divisjonsklubben EIK (1. april), før alvoret tar til i midten av måneden med cupkamp mot Åkra (16. april) og seriepremiere mot SIF (21. april).
Rosseland fakta
Rosseland er en ung klubb som i år feirer 25 års jubileum. Klubben består kun av a-laget, b-laget (7'er) og Old Boys.
Laget trenes av Torfinn Johansen og Morten Sørensen, som er nye av året.
Lasse Johannesen var toppscorer sist sesong med 21 mål, men de mest kjente spillerne er nok Geir Atle Undheim og Trond Bjørnsen.
Sist sesong havnet Rosseland på 3. plass i sin 4. divisjon avdeling. Foran årets sesong er de blant favorittene til å rykke opp.
I vinter kom de til kvartfinalen i SR-serien, men tapte her 1-0 mot Viking 2. "De var et fysisk lag, de taklet oss til døde i starten," forteller ex-Beachboy og Viking 2-spiller Eric Ordaz.
I 2001 spilte Rosseland i 3. divisjon sammen med Vaulen, våre gutter vant begge oppgjørene (4-2 og 1-0). 
Rosseland spiller i oransje drakter og det vil bli spennende å se om Vaulen for anledningen vil benytte seg av de lite brukte reservedraktene. Vil du lese mer om lag i oransj? Se vår sak kalt Lag i oransj!
Sjekk også ut RBKs gode hjemmesider her!