MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Grei skuring
(22.01.11) Vaulen stillte tynt besatt i dagens batalje. Med keeper Kjetil Refvik på høyre ving fra start og kun fem utespillere startet Vaulen kampen sterkt. Etter fire minutter spill ankom coach Sivertsen banen og Vaulen var dermed fulltallige. Da var Vaulen allerede i en tomåls ledelse. Spillet stabiliserte seg og Brodd klarte å score noen få mål.
Kampen inneholdt mye god underholdning med keeper Refvik sitt rush som absolutte
høydepunkt. Han plukker ballen og dabber alene mot 3-4 motstandere med stor suksess og ballen endte trygt i motstanderens mål.
Kampen utspillte seg som enveis sak og Vaulen vartet opp med stor underholdning. Flyvere, skruer, flipper, underarmskudd over hodet på keeperen var en del av beholdningen. Det hele ble en relativt kjedelig sak for de femtitalls tilskuerne og det eneste spenningsmomentet var hvor pene mål Vaulen kunne klare å score.
Et høydepunkt i kampen var når en av Brodd spillerne skrek til medspillerne sine: "kan vi for en gangs skyld prøve å få passivt". En relativt interessant ambisjon når vi i Vaulen tenker at det er bedre å score enn å få passivt.
Sluttresultatet ble 23-40, med andre ord et relativt klart resultat.
I morgen står studentene for tur. Blir interresant å se om de har noe å fare med.
Atle Sivertsen