(21.11.11) Etter en tung innledning på sesongen var man søndag tilbake på sporet mot Brodd.
Atle Sivertsen har sendt oss referat.
VAULEN HÅNDBALL: Den oransje stolthet.

Vaulen - Brodd 32-27
Det var et sultent Vaulen-lag som stilte i Hetllikken en søndagsmorgen i november. Etter et noe uheldig tap mot Sola og ikke minst en kjempefadese mot Viking, var det på tide å vise frem hva vi er laget av.
Vaulen viste fra første sekund hvem som skulle være sjef i egen hall. Men det rare var at selv om Brodd ble utspilt ville ikke ballen i mål. Lurer på om de har bygget ut stengene i det siste? Men takket være godt forsvarspill holdt vi oss inne i kampen. Etter halvspilt omgang var stillingen 3-3, et noe uvanlig resultat etter så lang tid, men som sagt forsvarspillet holdt oss i kampen. Totalt traff vi stengene 16 ganger i første omgang og det inkludert to straffer. Resultatet ble at vi lå "komfortabelt" under med 3 mål til pause.
Guttaboys ble enige om at her må vi ta oss sammen og vi skal ALDRI tape for Brodd. Vaulen fortsatte overkjøringen i andre omgang, men det tok en halv omgang før ballene begynte å gå inn i målet. Sjanser var det nok av, men ballen var vanskelig å få inn i mål.
Det må vel legges til at det var en mann som hele tiden satte ballen i mål... Takk mr. Osmundsen, uten din hjelp kan det nok være vi hadde gått tomme for motivasjon. Vår lille kraftplugg holdt oss alene inne i kampen og stoppet ikke før han hadde 12 mål. Det inkludert fire fra død vinkel.
Vil legge til at Vaulen har en egen måte å snu skåringstrenden på. Når det butter litt i mot velger vi å begynne med all verdens trickshot, og det funket. Tror sjeldent vi har sett mer artisteri i "Grydå".
Med 10 minutter igjen sa Vaulen takk for følget og raste fra med 7-8 mål. Seieren ble redusert til 5 mål på de siste par minuttene da Vaulengutta skulle lage litt show for de 36 oppmøtte tilskuerne.

Som tidligere nevnt var Morten Osmundsen soleklar toppscorer for Vaulen med 12 mål, fulgt av treneren, midtbacken, venstrebacken, strekene og vingene. Forresten, høyrebacken skårte gjerne han og?

Tidligere Vaulen skytter Kjetil Olav Lura ble Brodds toppscorer med alt for mange mål.

PS. Som en kuriositet kan det legges til at Gamle Kristianlystfighter Ørjan Abelsnes måtte tidlig av banen med mulig avrevet akilles etter kun 15 minutter. (Tidligere Viking, nå Brodd-spiller).